Uw trap opnieuw laten bekleden?

MALAXO Traprenovaties in Noordwijkerhout staat altijd voor u klaar.

Offerte aanvragen

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Trap bekleden Noordwijkerhout - Kwalitatieve trapbekleding

Uw trap opnieuw bekleden is een klus die u liever laat doen door een erkend traprenovatiebedrijf in Noordwijkerhout. Uiteraard wilt u tegen een scherp tarief een kwalitatieve trapbekleding. MALAXO Traprenovaties voorziet u in deze wensen. Wij zijn al jaren een vertrouwd adres in Noordwijkerhout voor alle soorten trapbekleding. Van PVC tot laminaat en tapijt. Wij maken uw trap weer als nieuw binnen een dag! Meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor het bekleden van uw trap? Vul gerust ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Uw trap bekleden met 12 jaar garantie

Als we het doen, dan doen we het ook direct helemaal goed. Daarom krijgt u van ons standaard 12 jaar garantie op het materiaal en onze montage. Zo kunt u met een gerust hart uw trap laten bekleden door ons traprenovatiebedrijf in Noordwijkerhout. Voor ieder interieur en budget hebben wij de perfecte trapbekleding voor u in huis. U kunt langskomen in onze showroom of ervoor kiezen dat onze monteurs persoonlijk bij u langskomen. Zo kunt u direct met eigen ogen zien welke trapbekleding het beste past bij uw trap. Persoonlijk advies en ontvangt een vrijblijvende offerte op maat.

Contact met traprenovatiebedrijf in Noordwijkerhout

Uw trap laten bekleden door een traprenovatie specialist in Noordwijkerhout is binnen 1 minuut geregeld via ons contactformulier. Omschrijf duidelijk uw wensen en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende prijsopgave. Voldoet de prijsopgave aan uw wensen? Dan plannen we direct een afspraak in. Ook voor al uw vragen staan wij uiteraard voor u klaar.

Geniet van onze voordelen

  • Gratis prijsopgave en informatie
  • Persoonlijk advies op maat bij u thuis
  • 12 jaar garantie op materiaal en montage
  • CBW-erkend traprenovatiespecialist
  • Afspraak snel gemaakt in Noordwijkerhout

Terugbelverzoek trap bekleden in Noordwijkerhout

Laat u gratis terugbellen

Klantervaringen van trapbekleding in Noordwijkerhout

Een trap bekleden waar u blij van wordt, daar doen wij het voor!

Trap bekleden met laminaat

Geplaatst op: 12.06.2021 door Dhr. Stege

Oude trap met tapijt weer als nieuw dankzij grijze laminaat overzettreden. Helemaal tevreden over het eindresultaat.
Beoordeling:

Trapbekleding met PVC / vinyl

Geplaatst op: 12.06.2021 door Fam. Deuning

Goede vakmensen die hun afspraken keurig nakomen. Prijs/kwaliteit is goed en zal jullie zeker aanraden!
Beoordeling:

Betonlook traprenovatie

Geplaatst op: 11.06.2021 door Mevr. Koppens

Bij onze gietvloer wilden we graag een betonlook trap. Jullie hebben dit voortreffelijk gerealiseerd. Complimenten.
Beoordeling:

De mogelijkheden zijn eindeloos met trapbekleding

Een trap bekleden doet u niet zomaar. Het kan zijn dat u pas een nieuwe woning heeft gekocht, een verbouwing heeft gedaan of dat u simpelweg bent uitgekeken op uw oude trap. Wat de reden ook is voor het opnieuw bekleden van uw trap, er zijn diverse mogelijkheden voor trapbekleding. Onze traprenovatie specialist in Noordwijkerhout adviseert u hier graag persoonlijk over. Toch willen we u op deze pagina ook al enkele informatie geven over veel voorkomende trapbekleding. Inspiratie nodig? Rechts op deze pagina staan enkele voorbeelden ter inspiratie van gerenoveerde trappen.

Trap bekleden met PVC of vinyl

PVC en vinyl zijn een type trapbekleding die we steeds vaker terugzien in woningen. Er zijn dan ook veel voordelen aan deze materiaalsoorten. Het grootste verschil tussen PVC en vinyl is dat vinyl een zachtere toplaag heeft. Waarbij PVC een PU-beschermlaag heeft, zijn er bij vinyl kwaliteitsgradaties. Uiteraard variërend in prijs. Laat u daarom altijd goed adviseren door onze traprenovatie specialist in Noordwijkerhout. Beide trapbekledingen zijn onderhoudsvriendelijk, geven een superstrak eindresultaat en vochtbestendig.

Laminaat trapbekleding

Laminaat is al jarenlang erg populair voor het bekleden van een trap. Met laminaat overzettreden geniet u binnen een dag van een compleet nieuwe trap die voldoet aan uw wensen. Het grote voordeel van laminaat trapbekleding is de prijs. Voor een beperkt budget zijn prachtige traprenovaties te realiseren. Een ander groot voordeel is dat laminaat in vele kleuren en motieven leverbaar is. Meer weten? Wij komen graag even in Noordwijkerhout bij u langs voor persoonlijk advies. Vul gerust even ons contactformulier in en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Voorbeelden van trapbekleding

Trap bekleden met Vinyl

Laminaat trapbekleding

Meer inspiratie en voorbeelden

Vrijblijvend informatie en prijsopgave ontvangen?

Snel en gemakkelijk: ons team neemt contact met u op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Interesse? Plaats uw aanvraag

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Voor alle soorten trappen

Vaak krijgen we de vraag of we bepaalde type trappen wel kunnen voorzien van een traprenovatie. We kunnen hier helder en duidelijk over zijn. Wij voorzien alle soorten trappen van nieuwe trapbekleding. Of het nu gaat om een spiltrap, open trap, wenteltrap of een steektrap, wij realiseren een kwalitatieve traprenovatie die past bij uw interieur.

Extra opties bij uw nieuwe trap

Een trap bekleden zorgt al voor een totale make-over van uw woning, maar om het volledig af te maken zijn er ook nog diverse opties mogelijk. Hieronder lichten we enkele extra opties toe:

Trapverlichting
Een mooie extra optie is het plaatsen van trapverlichting. Dit kan al gerealiseerd worden voor een kleine meerprijs. Ook voor trapverlichting zijn meerdere opties mogelijk. Vraag ernaar bij onze traprenovatie specialist in Noordwijkerhout.

Antislip strips
Uiteraard wilt u veilig naar boven en beneden lopen op uw nieuwe trap. Een mogelijkheid die wij bieden is het plaatsen van antislip strips op uw traptreden. Een goedkope oplossing voor meer veiligheid. Uiteraard hebben we antislip strips die passen bij uw trapbekleding.

Bijpassende trapleuning
Een trap bekleden zonder bijpassende trapleuning is eigenlijk niet compleet. Daarom kiezen bijna alle woningbezitters ook voor een trapleuning die past bij de nieuwe trapbekleding. Wij komen graag persoonlijk bij u langs in Noordwijkerhout om onze voorbeelden te laten zien.

Neem vrijblijvend contact met ons op in Noordwijkerhout

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij proberen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op te nemen om al uw vragen te beantwoorden. We zien uw aanvraag graag tegemoet.

Werkgebied en informatie

Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Noordwijkerhout
Plaats: Noordwijkerhout
Postcode: 2211 AB
Straat: Langevelderweg
Netnummer: 0252

Wijken: Alle wijken

Omliggende plaatsen: De Zilk - Ruigenhoek

Recent geplaatste aanvragen

Overzettreden laminaat

Trap bestaat uit 14 treden en is nu voorzien van tapijt. Deze willen we graag verwijderen en laten bekleden met houtlook laminaat.

Trap bekleden in: Noordwijkerhout
Geplaatst op: 13.06.2021

Trap bekleden met vinyl

Trap heeft na 4 treden een kwartdraai naar rechts. Totaal 16 treden. Willen graag weten wat de mogelijkheden zijn met vinyl trapbekleding.

Trap bekleden in: Noordwijkerhout
Geplaatst op: 13.06.2021

Volledige trapoplossing

Twee trappen moeten totaal gerenoveerd worden (incl. verlichting en trapleuningen). Kunnen jullie langskomen voor advies en prijsopgave?

Trap bekleden in: Noordwijkerhout
Geplaatst op: 12.06.2021