Uw trap opnieuw laten bekleden?

MALAXO Traprenovaties in Zeist staat altijd voor u klaar.

Offerte aanvragen

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Trap bekleden Zeist - Trapbekleding op maat

Wilt u uw trap opnieuw laten bekleden en bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Dan kan MALAXO Traprenovaties in Zeist u gegarandeerd verder helpen. In de afgelopen 25 jaar hebben wij al veel woningbezitters in Zeist voorzien van een compleet vernieuwde trap. Wij werken met uitsluitend gekwalificeerde traprenovatie specialisten die trap perfect bekleden. Welke trapbekleding u ook wenst, van PVC tot laminaat/hout en van vinyl tot tapijt, wij realiseren uw trapwensen. Neem gerust contact met ons via ons contactformulier voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave op maat.

12 jaar garantie op materiaal en montage

Als u uw trap laat bekleden, dan wilt u dit met een gerust hart uitbesteden aan een traprenovatie specialist in Zeist. Bij ons krijgt u standaard tot 12 jaar garantie op ons geplaatste materiaal en montage. Dat is nog eens service waar u als klant blij van wordt. Alle soorten trappen kunnen wij bekleden met ieder gewenst materiaal. Hoe versleten uw huidige trap ook is, met onze trapbekleding is uw trap binnen een dag weer als nieuw.

In Zeist staan wij voor u klaar

Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden en de kosten door binnen 1 minuut ons contactformulier in te vullen. Ook een afspraak bij u thuis in Zeist is geen enkel probleem. Wij nemen dan onze voorbeelden mee zodat u direct kunt zien welk materiaal het beste bij uw trap en interieur past. We zien uw aanvraag graag tegemoet.

Geniet van onze voordelen

  • Gratis prijsopgave en informatie
  • Persoonlijk advies op maat bij u thuis
  • 12 jaar garantie op materiaal en montage
  • CBW-erkend traprenovatiespecialist
  • Afspraak snel gemaakt in Zeist

Terugbelverzoek trap bekleden in Zeist

Laat u gratis terugbellen

Klantervaringen van trapbekleding in Zeist

Een trap bekleden waar u blij van wordt, daar doen wij het voor!

Trap bekleden met laminaat

Geplaatst op: 12.06.2021 door Dhr. Stege

Oude trap met tapijt weer als nieuw dankzij grijze laminaat overzettreden. Helemaal tevreden over het eindresultaat.
Beoordeling:

Trapbekleding met PVC / vinyl

Geplaatst op: 12.06.2021 door Fam. Deuning

Goede vakmensen die hun afspraken keurig nakomen. Prijs/kwaliteit is goed en zal jullie zeker aanraden!
Beoordeling:

Betonlook traprenovatie

Geplaatst op: 11.06.2021 door Mevr. Koppens

Bij onze gietvloer wilden we graag een betonlook trap. Jullie hebben dit voortreffelijk gerealiseerd. Complimenten.
Beoordeling:

De mogelijkheden zijn eindeloos met trapbekleding

Een trap bekleden doet u niet zomaar. Het kan zijn dat u pas een nieuwe woning heeft gekocht, een verbouwing heeft gedaan of dat u simpelweg bent uitgekeken op uw oude trap. Wat de reden ook is voor het opnieuw bekleden van uw trap, er zijn diverse mogelijkheden voor trapbekleding. Onze traprenovatie specialist in Zeist adviseert u hier graag persoonlijk over. Toch willen we u op deze pagina ook al enkele informatie geven over veel voorkomende trapbekleding. Inspiratie nodig? Rechts op deze pagina staan enkele voorbeelden ter inspiratie van gerenoveerde trappen.

Trap bekleden met PVC of vinyl

PVC en vinyl zijn een type trapbekleding die we steeds vaker terugzien in woningen. Er zijn dan ook veel voordelen aan deze materiaalsoorten. Het grootste verschil tussen PVC en vinyl is dat vinyl een zachtere toplaag heeft. Waarbij PVC een PU-beschermlaag heeft, zijn er bij vinyl kwaliteitsgradaties. Uiteraard variërend in prijs. Laat u daarom altijd goed adviseren door onze traprenovatie specialist in Zeist. Beide trapbekledingen zijn onderhoudsvriendelijk, geven een superstrak eindresultaat en vochtbestendig.

Laminaat trapbekleding

Laminaat is al jarenlang erg populair voor het bekleden van een trap. Met laminaat overzettreden geniet u binnen een dag van een compleet nieuwe trap die voldoet aan uw wensen. Het grote voordeel van laminaat trapbekleding is de prijs. Voor een beperkt budget zijn prachtige traprenovaties te realiseren. Een ander groot voordeel is dat laminaat in vele kleuren en motieven leverbaar is. Meer weten? Wij komen graag even in Zeist bij u langs voor persoonlijk advies. Vul gerust even ons contactformulier in en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Voorbeelden van trapbekleding

Trap bekleden met Vinyl

Laminaat trapbekleding

Meer inspiratie en voorbeelden

Vrijblijvend informatie en prijsopgave ontvangen?

Snel en gemakkelijk: ons team neemt contact met u op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Interesse? Plaats uw aanvraag

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Voor alle soorten trappen

Vaak krijgen we de vraag of we bepaalde type trappen wel kunnen voorzien van een traprenovatie. We kunnen hier helder en duidelijk over zijn. Wij voorzien alle soorten trappen van nieuwe trapbekleding. Of het nu gaat om een spiltrap, open trap, wenteltrap of een steektrap, wij realiseren een kwalitatieve traprenovatie die past bij uw interieur.

Extra opties bij uw nieuwe trap

Een trap bekleden zorgt al voor een totale make-over van uw woning, maar om het volledig af te maken zijn er ook nog diverse opties mogelijk. Hieronder lichten we enkele extra opties toe:

Trapverlichting
Een mooie extra optie is het plaatsen van trapverlichting. Dit kan al gerealiseerd worden voor een kleine meerprijs. Ook voor trapverlichting zijn meerdere opties mogelijk. Vraag ernaar bij onze traprenovatie specialist in Zeist.

Antislip strips
Uiteraard wilt u veilig naar boven en beneden lopen op uw nieuwe trap. Een mogelijkheid die wij bieden is het plaatsen van antislip strips op uw traptreden. Een goedkope oplossing voor meer veiligheid. Uiteraard hebben we antislip strips die passen bij uw trapbekleding.

Bijpassende trapleuning
Een trap bekleden zonder bijpassende trapleuning is eigenlijk niet compleet. Daarom kiezen bijna alle woningbezitters ook voor een trapleuning die past bij de nieuwe trapbekleding. Wij komen graag persoonlijk bij u langs in Zeist om onze voorbeelden te laten zien.

Trapbekleding advies in Zeist en prijsopgave

Wilt u met ons in contact komen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan gerust ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Uiteraard ontvangt u dan gelijk een vrijblijvende prijsopgave voor uw trapbekleding.

Werkgebied en informatie

Provincie: Utrecht
Gemeente: Zeist
Plaats: Zeist
Postcode: 3703 TB
Straat: Jacoba van Beierenlaan
Netnummer: 030

Wijken: Centrum Zeist - Zeist Noord - Zeist West - Zeist Oost - Zeister Bos en omgeving - Huis ter Heide - Bosch en Duin

Omliggende plaatsen: Austerlitz - Bosch en Duin - Den Dolder - Huis ter Heide - Sterrenberg

Recent geplaatste aanvragen

Overzettreden laminaat

Trap bestaat uit 14 treden en is nu voorzien van tapijt. Deze willen we graag verwijderen en laten bekleden met houtlook laminaat.

Trap bekleden in: Zeist
Geplaatst op: 13.06.2021

Trap bekleden met vinyl

Trap heeft na 4 treden een kwartdraai naar rechts. Totaal 16 treden. Willen graag weten wat de mogelijkheden zijn met vinyl trapbekleding.

Trap bekleden in: Zeist
Geplaatst op: 13.06.2021

Volledige trapoplossing

Twee trappen moeten totaal gerenoveerd worden (incl. verlichting en trapleuningen). Kunnen jullie langskomen voor advies en prijsopgave?

Trap bekleden in: Zeist
Geplaatst op: 12.06.2021