Betonnen traprenovatie

Weer als nieuw met overzettreden.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Betonnen traprenovatie

Een stenen of betonnen trap kan erg mooi zijn. Helaas hebben deze soort trappen wel veel onderhoud nodig. Betonnen trappen worden voornamelijk buiten gebruikt. Hoge hakken, vuile schoenen, vieze vlekken, weersinvloeden; betonnen trappen hebben het zwaar te verduren. Is uw betonnen trap (buiten of binnen) aan reparatie toe? In plaats van de trap te vervangen, is het mogelijk een betonnen traprenovatie uit te laten voeren.

Traprenovatie op maat

Betonnen traprenovatie is op veel verschillende manieren uit te voeren. Heeft u een buitentrap die gerenoveerd moet worden? Malaxo past de trap geheel aan op de stijl van uw woning. Of u nu kiest voor een frisse witte, een traditionele grijze of een stijlvolle zwarte afwerking; trede voor trede wordt uw buitentrap voorzien van een hoog staaltje vakmanschap. Daarnaast kunnen we traptreden voorzien van een waterkering aan de onderkant, ter bescherming van weersinvloeden en om toekomstige schade te voorkomen.

Houten overzettreden bij betonnen traprenovatie

Heeft u binnen een stenen of betonnen trap? Deze trappen zijn erg stevig en veilig, maar hebben helaas wel veel onderhoud nodig. Een oplossing hiervoor is het plaatsen van houten overzettreden. Malaxo tovert uw trap binnen no time om in een ware ‘eyecatcher’ met de houtsoort die bij uw woning past. Van klassiek, traditioneel en landelijk tot modern en strak; voor iedere stijl woning hebben wij de perfecte houtsoort. Mooie grijze eiken traptreden voor een landelijke uitstraling of strak afgewerkte treden van donker hout voor een moderne uitstraling, alles is mogelijk. Met een goede antislip strip is uw betonnen traprenovatie helemaal veilig en af.

Gratis een offerte voor traprenovatie

Laat u vrijblijvend en kosteloos informeren over uw traprenovatie. Wij laten u de mogelijkheden zien aan de hand van voorbeelden en eerder uitgevoerde projecten. Zo ziet u het echte resultaat van onze vakmannen. Wij geven u niet alleen advies over de soort traprenovatie, ook na de traprenovatie kunt u bij ons terecht voor advies over het onderhoud van de vernieuwde trap. Uiteraard zit dit bij de service inbegrepen.