Houten traprenovatie

Uw trap binnen een dag weer als nieuw!

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Houten traprenovatie

Vindt u de slijtplekken in uw houten trap een doorn in het oog? Kraakt uw trap heel erg? Of is er sprake van grote beschadigingen in het hout en is uw trap niet meer helemaal veilig? Een nieuwe trap is niet nodig, een houten traprenovatie biedt u uitkomst. Bij traprenovatie heeft u keuze uit veel mogelijkheden. Wilt u alleen de beschadigde plekjes laten herstellen of kiest u voor een geheel nieuwe houtsoort? Malaxo informeert u graag vrijblijvend. Wij renoveren uw houten trap volledig naar uw wens. Wilt u een trap volledig passend bij uw parketvloer? Dat is voor ons geen probleem. Houten traprenovatie is uit te voeren in meer dan 30 kleuren.

Houtsoorten

Houten trappen staan bekend om hun duurzaamheid. Als u een houten trap heeft, dan heeft u deze waarschijnlijk ook al vele jaren. Bij traprenovatie kunt u ervoor kiezen om bij hetzelfde soort hout te blijven, maar in de tussentijd zijn er vele houtsoorten en stijlen bijgekomen met ieder een eigen uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan de chique uitstraling van Amerikaans notenhout en de frisse uitstraling van Europees eikenhout. Kies de houtsoort die bij de stijl van uw woning past en maak van uw trap hét pronkstuk van uw huis.

Trap accessoires bij traprenovatie

Bij een traprenovatie kiest u niet alleen welke behandeling de trap zelf moet krijgen, u kunt ook kiezen uit talloze accessoires die de uitstraling van uw trappenhuis nog meer benadrukken. Denk bijvoorbeeld aan overzettreden of bekleding. Heeft u een hekel aan koude voeten? Malaxo beschikt over bekleding van hoogstaande kwaliteit die uw houten trap de stijl geeft die u wenst. Daarnaast heeft u keuze uit vele soorten leuningen. Gaat uw voor modern en strak? Kies dan voor een RVS of aluminium trapleuning. Heeft uw woning een romantische, traditionele, warme of landelijke uitstraling? Kies dan een hardhouten, eiken of grenen trapleuning.

Behandeling na traprenovatie

Uw trap is gerenoveerd en ziet er weer als nieuw uit, maar nu? Na een houten traprenovatie is het zaak om de trap goed te onderhouden en behandelen. Als de trap met olie is behandeld, dan leveren wij er standaard een onderhoudsmiddel bij. Zijn de treden gelakt? Dan adviseren wij uw trap schoon te houden met een natuurlijk schoonmaakmiddel, zoals groene zeep.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons voor uw houten traprenovatie. Wij adviseren u vrijblijvend.