MALAXO Traprenovaties

Trap bekleden met een hout look

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Trap bekleden met hout

Is uw trap toe aan een renovatie? Dan helpen wij u graag verder met onze jarenlange ervaring en expertise. U hebt de keuze uit diverse materiaalsoorten. Vooral de houtlook is populair, vanwege zijn natuurlijke charme en de warme touch die het aan uw woning geeft. Met deze afwerking voelt u elke dag weer: ‘Hier ben ik thuis!’ Wat is er allemaal mogelijk als het gaat om uw trap bekleden met hout?

Voordelen trap bekleden met hout look

Het grootste voordeel van een houten trapbekleding is de natuurlijke uitstraling. Geregeld krijgen we de vraag: ‘Slijt een houten trap niet snel?’ Daar hoeft u niet bang voor te zijn. We werken met HPL & CPL van de beste kwaliteit. Deze materiaalsoort is speciaal ontwikkeld voor traprenovaties en bijzonder slijtvast, waardoor deze lang mooi blijft. We geven daarom ook altijd 12 jaar garantie!

Een ander voordeel van hout is dat u de keuze hebt uit diverse kleuren hout, zodat uw trap op uw woonwensen wordt aangepast. Wat kiest u? Rood kersenhout, natuurlijk eiken- of beukenhout, sfeervol teak of zwart hout? Met HPL & CPL overzettreden is het allemaal mogelijk.

Traprenovatie met eikenhout look

Veel mensen kiezen ervoor om hun trap te bekleden met eikenhout look. Spreekt de combinatie duurzaam, natuurlijk en stijlvol u aan? Dat is deze houtsoort look een aanrader. De natuurlijke look van eikenhout geeft meestal de doorslag. Wat een mooi effect geeft, is om eikenhouten trapbekleding te combineren met witte stootborden en een RVS trapleuning. Eikenhout is beschikbaar in diverse tinten, zodat er altijd een goede match is met de rest van uw woning. Wat dacht u van tinten als donker terra eiken, savanna eiken of juist blank polar eiken? Of kies een van de andere negen eikensoorten die we in ons assortiment hebben.

Traprenovatie met beukenhout

Zoekt u voor uw traprenovatie naar elegantie en een strakke structuur, maar wilt u wel een natuurlijke uitstraling behouden? Dan is een traprenovatie met beukenhout aanbevolen. De lichte kleur van beukenhout komt goed tot zijn recht in moderne woningen, maar ook in oudere woningen die om een opfrisbeurt vragen. Erg mooi is een natuurlijke tint beukenhout. Verder gaat een beukenhouten trapbekleding prima samen met witte stootborden, maar deze kunnen we natuurlijk aanpassen naar uw wensen. We werken met HPL & CPL materiaal om de beste kwaliteit te garanderen, zodat u lang plezier van hebt van uw traprenovatie. Onze adviseurs vertellen u graag meer over een traprenovatie met beukenhout look.

Wilt u meer weten?

Wilt u niet langer tegen die versleten traptreden aankijken? Neem dan hier contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Uw trap bekleden met hout look brengt mooie mogelijkheden met zich mee. Wat is in uw situatie het beste? Wat past het mooiste bij uw interieur? Wij hebben het antwoord op al deze vragen. Onze traprenovaties worden bovendien uitgevoerd zonder hak- en breekwerk en zijn in één dag klaar. Neem hier online contact met ons op en wij bellen u zo snel mogelijk terug en beantwoorden al uw vragen. Desgewenst maakt u direct een afspraak zodat onze adviseur bij u thuis langskomt met voorbeeldtreden. Zo kunnen we ook direct een offerte op maat voor u maken.

Terugbelverzoek indienen

Voorbeelden traprenovaties hout

Eikenhout trap voorbeeld

HPL/CPL houtlook traprenovatie

Showroom MALAXO Traprenovaties