Traprenovatie showroom

U bent van harte welkom!

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Traprenovatie showroom bezoeken?

Is uw trap toe aan een traprenovatie en wilt u graag in het echt zien welke materialen en mogelijkheden er zijn met overzettreden? Neem dan eens een bezoek aan onze showroom in Zwolle. Naast dat u in het echt kunt zien wat er mogelijk is, voorziet een van onze ervaren adviseurs u van alle informatie. Zo kunnen we samen in onze traprenovatie showroom bespreken wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget en wat het beste past bij uw woning. U bent altijd van harte welkom!

Plan een adviesgesprek in

Ondanks dat onze traprenovatie showroom in Zwolle centraal gelegen is, snappen we ook dat het niet voor iedereen haalbaar is om onze showroom te bezoeken. We leven in drukke tijden waarbij vrije tijd kostbaar is geworden. Daarom komt onze trapadviseur graag, geheel vrijblijvend, bij u thuis langs met traprenovatie overzettreden-voorbeelden en stalen. Zo kunt u direct zien wat de mogelijkheden zijn en welke overzettreden het beste bij uw interieur passen. Eigenlijk brengen we de showroom bij u aan huis.

Vragen, advies nodig of gratis offerte aanvragen?

Dat kan eenvoudig via ons online aanvraagformulier. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op om de aanvraag door te nemen. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte en plannen we een adviesgesprek in bij u thuis met een van onze trapadviseurs.

Vriendelijke groet,
Team MALAXO Traprenovaties & Partners