Even voorstellen

Wie is MALAXO en waar staan wij voor?

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Over ons

MALAXO Traprenovatie is onderdeel van TrapXpress Traprenovatie en al vele jaren actief in het verzorgen van traprenovaties door heel Nederland en gedeeltelijk in België. Binnen een dag kunnen wij uw trap geheel voorzien van uw gewenste trapbekleding met overzettreden. Van Groningen tot Limburg en in het grensgebied van België staan onze traprenovatie specialisten voor u klaar. Wilt u graag informatie ontvangen, offerte op maat of een persoonlijke afspraak maken? Vul ons contactformulier in en wij bellen u graag even terug.

Vakmensen met passie voor traprenovaties

Bij MALAXO Traprenovatie zijn enkel vakmensen aangesloten die passie en liefde hebben voor hun vakgebied. Een traprenovatie is een bepalend aspect van uw gang, woonkamer of bedrijfspand. Daarom is het goed om te weten dat onze partner TrapXpress Traprenovatie hoogstaande kwaliteit levert met uitstekende garanties. Zo weet u zeker dat uw traprenovatie in goede handen is.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Goed om te weten is dat u bij ons vrijblijvend informatie op maat kunt aanvragen. Deze service is geheel gratis en u zit nergens aan vast. Onze traprenovatie adviseur komt graag bij u langs om gratis een offerte op maat voor u te maken. Zo kunt u ook direct de verschillende mogelijkheden bekijken voor uw trap.

We zien uw aanvraag graag tegemoet, onze traprenovatie specialisten staan voor u klaar!

Vriendelijke groet,
Team MALAXO Traprenovatie & TrapXpress Traprenovatie