Even voorstellen

Wie is MALAXO en waar staan wij voor?

Offerte aanvragen

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Over ons

MALAXO is al vele jaren actief in het verzorgen van traprenovaties door heel Nederland en gedeeltelijk in België. Wij werken nauw samen met CBW erkende traprenovatie specialisten die uw trap binnen een dag geheel voorzien van uw gewenste trapbekleding. Van Groningen tot Limburg en in het grensgebied van België staan onze traprenovatie specialisten voor u klaar. Wilt u graag informatie ontvangen, offerte op maat of een persoonlijke afspraak maken? Vul ons contactformulier in en wij bellen u graag even terug.

Vakmensen met passie voor traprenovaties

Bij MALAXO Traprenovatie zijn enkel vakmensen aangesloten die passie en liefde hebben voor hun vakgebied. Een traprenovatie is een bepalend aspect van uw gang, woonkamer of bedrijfspand. Daarom is het goed om te weten dat onze partners hoogstaande kwaliteit leveren met uitstekende garanties. Zo weet u zeker dat uw traprenovatie in goede handen is.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Goed om te weten is dat u bij ons vrijblijvend informatie en een offerte op maat kunt aanvragen. Deze service is geheel gratis en u zit nergens aan vast. Mocht de offerte u bevallen, dan kunnen we persoonlijk bij u langskomen om u te adviseren met de diverse mogelijkheden.

We zien uw aanvraag graag tegemoet, onze traprenovatie specialisten staan voor u klaar!

Vriendelijke groet,
Team MALAXO Traprenovatie & Partners

Terugbelverzoek indienen

Laat u gratis terugbellen