Soorten trapleuningen

Advies nodig? Wij komen graag persoonlijk langs.

Offerte aanvragen

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Soorten trapleuningen

Is uw woning toe aan een traprenovatie? Of bent u op zoek naar een mooie trap voor uw nieuwe huis? Dan bent u hier aan het juiste adres voor meer informatie over de verschillende soorten trapleuningen, voor zowel binnen als buiten. De leuning van uw trap is een belangrijk detail. Niet alleen speelt een trapleuning een belangrijke rol in de uitstraling van uw trap en woning, het is ook belangrijk voor uw veiligheid. We zetten hier de mogelijkheden op een rij.

RVS trapleuning

Een veelgebruikte soort trapleuning is de roestvrij stalen trapleuning. Deze trapleuning is zeer duurzaam en stevig en u krijgt geen last van slijtplekken. Ook zijn deze trapleuningen gemakkelijk schoon te houden. Ze kunnen op maat gemaakt worden; er is daarom altijd een geschikte oplossing te vinden. De meeste mensen kiezen voor een ronde RVS trapleuning, omdat deze gemakkelijk vast te houden is. Wilt u iets anders? Geen probleem. U kunt ook kiezen voor vierkante of rechthoekige RVS trapleuningen.

Houten trapleuningen

Past een houten trapleuning beter bij uw woning? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Onze vakmannen kunnen ook houten trapleuningen op maat voor u vervaardigen en vakkundig monteren. U kunt kiezen voor trapleuningen van houtsoorten als eikenhout, kersenhout of wengé. Ook voor wat betreft de houten trapleuningen zijn er verschillende vormen trapleuningen mogelijk. Geef uw wensen aan ons door. We bespreken graag met u de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende en kosteloze offerte op.

Kunststof trapleuningen

Misschien kiest u liever voor onderhoudsvrije kunststof trapleuningen? Kunststof trapleuningen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en vormen. Wist u dat het mogelijk is om kunststof trapleuningen te laten maken met een houtmotief? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Verder is kunststof een onderhoudsvrije materiaalsoort. Ook voor het vervaardigen, leveren en afwerken van kunststof trapleuningen op maat staan we hier graag voor u klaar.

Trapleuning met LED-verlichting

Hebt u al eens gedacht aan een nieuwe trapleuning met LED-verlichting? Dit is een ideale oplossing voor een donkere trap of om uw trap extra sfeer te geven en nog beter af te stemmen op de rest van het interieur van uw woning. Beslist een inspirerende mogelijkheid om in overweging te nemen! Er zijn allerlei kleuren LED-verlichting mogelijk. Informeer er eens naar bij uw traprenovatie specialist.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende en kosteloze offerte.

Terugbelverzoek indienen

Laat u gratis terugbellen