Inspiratie en ideeën voor uw traprenovatie

Traprenovaties binnen een dag gerealiseerd

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Bekijk traprenovatie (32 sec.)

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Traprenovatie voorbeelden en ideeën

U wilt graag uw huidige trap voorzien van een nieuwe look, maar welke mogelijkheden zijn er allemaal? Een trap is vaak het visitekaartje van u woning en daarom is het verstandig om u goed te laten adviseren. Hieronder hebben we enkele traprenovatie voorbeelden en ideeën geplaatst. Zo kunt u zich alvast laten inspireren. Vragen, meer informatie ontvangen of een offerte op maat ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Showroom MALAXO Traprenovaties

U bent altijd welkom in onze showroom

Voorbeeld traprenovatie HPL CPL

HPL/CPL met houtlook

HPL/CPL traprenovatie voorbeeld

HPL/CPL traprenovatie

Laminaat overzettreden

Laminaat met houtlook

Traprenovatie met witte stootborden

Traprenovatie met witte stootborden

Voorbeeld met LED-verlichting showroom

Voorbeeld met LED-verlichting

Laminaat grijs overzettreden

Strak design met grijs laminaat

PVC houtlook

Strak design met PVC houtlook

Houtlook HPL CPL

Eiken look van HPL/CPL

Betonlook traprenovatie

Strak en modern met PVC betonlook

Traprenovatie HPL/CPL

Donkergrijs HPL/CPL

Basalt beton traprenovatie

Basalt look

Betonlook licht met RVS trapleuning

Beton licht met RVS trapleuning

Traprenovatie hout met verlichting

Houten trap met verlichting

Eikenhout trap voorbeeld

Hoogland eiken

Houten overzettreden met zwarte stootborden

Hout met zwarte stootborden

PVC traprenovatie

Betonlook met PVC bekleding

Open trap met zwarte overzettreden

Open trap met zwarte overzettreden

Voorbeelden overzettreden showroom

Voorbeelden overzettreden showroom

Traprenovatie HPL/CPL

Met verlichting en RVS trapleuning

Traprenovatie in 1 dag

Bekijk hier hoe het werkt.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Diverse ideeën voor uw traprenovatie

Hierboven hebben we een greep van onze traprenovatie voorbeelden neergezet. Uiteraard zijn er 101 verschillende mogelijkheden voor uw trap. Zo kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren, materialen, overzettreden en stootborden. Ook kunnen we voor u RVS trapleuningen plaatsen. Uiteraard heeft ieder materiaalsoort zijn unieke eigenschappen. In bovenstaande traprenovatie voorbeelden ziet u dat we werken met hout, laminaat (HPL/CPL) en PVC. Hieronder zullen we kort toelichten wat de voor- en nadelen zijn van ieder type.

Goed om te weten is dat de mogelijkheden eindeloos zijn, zoals u ook al heeft kunnen zien bij onze traprenovatie voorbeelden. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken. Onze adviseur zal al uw vragen beantwoorden en desgewenst een afspraak met u inplannen. Een traprenovatie specialist komt dan langs met voorbeelden van overzettreden. U kunt dan direct het effect zien en of het past bij uw interieur. Ook zal er dan direct een offerte op maat gemaakt worden. Voldoet deze aan uw verwachtingen? Dan plannen we een datum en renoveren we uw trap doorgaans binnen één dag!

Voor welk materiaal kiest u?

Wij kunnen uw trap voorzien van diverse materiaalsoorten. In de traprenovatie voorbeelden heeft u al een goede indruk kunnen krijgen, maar hieronder zullen we per materiaalsoort een kleine toelichting geven.

Traprenovatie met hout
Wil je een warme uitstraling van uw trap? Dan is hout een logische keuze omdat dit een natuurlijke uitstraling geeft. Daarnaast is hout een neutrale keuze waardoor het snel aansluit bij uw interieur. We hebben traprenovatie voorbeelden met verschillende soorten hout. Denk hierbij aan; Terra eiken, Hoogland eiken, Vintage look of zwart hout. Stootborden kunnen in dezelfde kleur of andere kleur gemonteerd worden. Goed om te weten is dat u uw trap het beste kunt behandelen met olie voor een langere levensduur.

Traprenovatie met laminaat (HPL/CPL)
Verreweg de meest populaire afwerking voor een traprenovatie is laminaat. Dit komt omdat het voordeliger is dan hout en in iedere kleur geleverd kan worden. Tegenwoordig is HPL/CPL steeds meer de standaard geworden. Dit is een laminaat dat speciaal ontwikkeld is voor traprenovaties. De voordelen van HPL/CPL zijn:

  • Beter is dan gewone laminaat
  • Specifiek ontwikkeld voor traprenovaties
  • Lange levensduur en uitstekende slijtvastheid
  • Voorzien van een aluminiumlegering en wat zorgt voor een natuurlijke antislip werking waardoor antislipstrips overbodig zijn geworden
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Ook meerdere hout/betonlook afwerkingen behoren tot de mogelijkheden
  • Kan ook met LED-verlichting worden geleverd
  • Worden verlijmd met een speciaal door ontwikkelde bruiskit die er voor zorgt dat het u trede egaliseert en ook gelijk een dempende werking heeft.
  • Trap wordt stof en waterdicht afgeleverd

Kortom; kies je voor HPL/CPL, dan kies je voor een uitstekende traprenovatie. Vragen over dit product? Neem gerust contact met onze adviseur op.

Traprenovatie met PVC

Ook steeds populairder is een PVC traprenovatie. Dit type is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Liever een houtlook, maar wel genieten van de voordelen van PVC? Ook dit is geen enkel probleem! PVC is met name populair door de geluiddempende werking en dat het vochtbestendig is en hierdoor ook makkelijk schoon te maken is.

Heeft u na het zien van onze traprenovatie voorbeelden en toelichting per type materiaal nog vragen? Vul gerust ons contactformulier in en onze adviseur belt u persoonlijk terug om al uw vragen te beantwoorden en om uw ideeën te bespreken.

Kleuren en materialen

Inspiratie voor uw traprenovatie!

We kunnen uw trap renoveren met verschillende materiaalsoorten. Hierbij kunt u denken aan HPL/CPL (kwalitatieve laminaat), PVC en hout. Vragen hierover en wat het beste bij uw wensen en budget past? Onze trapadviseur in %Plaats% legt het graag persoonlijk voor u uit!

Betonlook traprenovatie

Betonlook

Beuken

Beuken

Bluesteel

Bluesteel

Canyon

Canyon

Cognac

Cognac

Country

Country

Eiken

Canyon

Eiken gebleekt

Eiken gebleekt

Iceberg

Iceberg

Loft

Loft

Macchiato

Macchiato

Mooreiche

Mooreiche

Mustang

Mustang

Nordic

Nordic

Royal

Royal

Terra

Terra

Vermont

Vermont

Vintage traprenovatie

Vintage

Wit

Wit

Zwart

Zwart

ALTIJD gratis en vrijblijvend