MALAXO Traprenovaties

Traprenovatie van open naar dichte trap

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Traprenovatie van open naar dichte trap

Wilt u van de open trap in uw huis af en er een dichte versie van maken? Dan kunnen we u vast helpen. Onze traprenovatie specialisten knappen binnen een handomdraai uw trap op en maken er een dichte trap van. Er is veel te zeggen voor een dichte trap. Dit is namelijk een stuk veiliger. Vooral als u uw woning kindvriendelijk wilt maken, is een traprenovatie van een open naar een dichte trap een aanrader. Daarbij kunt u uw trap ook meteen een metamorfose geven in de gewenste stijl.

Een nieuwe trap of traprenovatie?

Dat is een vraag die we bij MALAXO Traprenovaties vaak krijgen als mensen een open trap hebben, maar liever een dichte trap in hun woning zouden hebben. Een voordeel van een traprenovatie is dat u voordeliger uit bent, omdat u geen extra kosten maakt voor het verwijderen van de oude trap en het afwerken van het stucwerk. Een ander voordeel is dat een renovatie minder rommel geeft, dan het weghalen van de oude trap. Een traprenovatie kan bovendien een net zo mooi resultaat bieden als een nieuwe trap. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden in uw woning.

Voordelen van een dichte trap

Er zijn meerdere goede redenen voor een traprenovatie van een open naar een dichte trap. We lichten hier drie goede redenen voor u uit:

  • Kindvriendelijk
  • Warme uitstraling
  • Warmteverlies tegengaan

Door de gaten tussen de traptreden dicht te maken met stootborden, maakt u de trap kindvriendelijk. Wilt u een andere sfeer in huis creëren? Ook dan biedt een traprenovatie uitkomst. Open trappen zien we veel in een modern en strak interieur. Houdt u meer van een rustieke en warme sfeer? Dan past een dichte trap, met bijvoorbeeld een houtlook, beter bij u. Nog een goede reden om een open trap dicht te maken, is het tegengaan van warmteverlies. Door een open trap stijgt de warme lucht sneller op.

Van een open naar een dichte trap

We vertellen u graag meer over hoe een traprenovatie van een open naar een dichte trap verloopt. Allereerst bepaalt u welke stijl, materiaalsoort en kleur u wenst. Vervolgens zal onze specialist een offerte op maat maken. Gaat u akkoord? Dan gaan we vlot aan de slag! De traprenovatie start met het renoveren van de traptreden. De volgende stap is het plaatsen van stootboorden tussen de treden om de trap dicht te maken. Daarna worden deze bekleed met het door u gekozen materiaal. Verder kunt u ook nog kiezen voor bijpassende afwerkingen, zoals een trapleuning in dezelfde stijl, trapmatten, een nieuwe verflaag of LED-trapverlichting.

Wat kost een open trap dichtmaken?

De prijs van uw traprenovatie hangt onder meer af van het aantal traptreden en de materiaalsoort. Daarnaast is het belangrijk of het om een rechte of een gedraaide trap gaat. Bij een gedraaide trap is het op maat maken van de stootborden moeilijker. Dit kost daarom meer. Verder heeft de soort afwerking invloed op de prijs. Een standaard bedrag noemen is dan ook niet mogelijk. Wat wel mogelijk is, is een afspraak maken met een adviseur van MALAXO Traprenovaties, die bij u langskomt om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. U ontvangt vervolgens een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

Wij renoveren uw trap in één dag!

Terugbelverzoek indienen