Klantervaringen2018-01-30T11:42:56+00:00

Klantbeoordelingen

Mogen wij uw ervaring binnenkort bijschrijven?

Offerte aanvragen

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Klantervaringen over MALAXO Traprenovaties

Klantbeoordeling:
Klanten beoordelen ons met een 9,3
Op basis van 114 beoordelingen

Hieronder een greep uit onze klantervaringen

Traprenovatie met laminaat

Geplaatst op: 10.12.2018 door Evert Bolwijn

Goede service, snel en correct geholpen. Afspraken worden nagekomen en zijn erg tevreden met onze nieuwe trap. We kunnen jullie van harte aanbevelen.
Beoordeling:

Twee trappen laten bekleden

Geplaatst op: 09.12.2018 door Mevr. Enting

We zijn erg blij met de traprenovaties van onze twee trappen. Persoonlijk adviesgesprek gehad en afspraak gemaakt. Binnen een dag waren onze trappen volledige voorzien van een nieuwe look.
Beoordeling:

Tapijt verwijderen en beton look

Geplaatst op: 09.12.2018 door Dhr. Cremers

We wilden een strakke betonlook d.m.v. PVC bekleding voor onze trap in onze woonkamer. Jullie traprenovatiespecialisten zijn echte vakmensen. De trap past nu in het geheel van onze woonkamer. Vanaf het begin een goed gevoel gehad bij jullie.
Beoordeling:

Nieuwe traptreden met antislip

Geplaatst op: 08.12.2018 door N. van Bemmel

Nieuwe houten traptreden laten plaatsen met antislip strips. Nooit geweten dat overzettreden zo makkelijk en snel geplaatst konden worden. Prijs en kwaliteit is erg goed!
Beoordeling:

Traprenovatie met eikenhout

Geplaatst op: 08.12.2018 door Fam. Koch

Onze oude trap met tapijt is nu voorzien van prachtige eikenhouten traptreden. Kleine beschadiging werd de volgende dag alweer opgelost. Niets anders dan lof over jullie service.
Beoordeling:

Nieuw tapijt en nieuwe trapleuning

Geplaatst op: 07.12.2018 door Dhr. Jongedijk

Voor mijn ouders op zoek gegaan naar een traprenovatiespecialist in Den Haag. Blij dat ik met jullie in contact ben gekomen. Mijn ouders genieten elke dag van hun perfect gerenoveerde trap.
Beoordeling:

PVC traprenovatie met trapverlichting

Geplaatst op: 03.12.2018 door Fam. Bergschot

Jullie namen echt de tijd om de mogelijkheden persoonlijk door te nemen. Uiteindelijk gekozen voor een houtlook PVC bekleding met trapverlichting. Het eindresultaat is prachtig geworden!
Beoordeling:

Terugbelverzoek indienen

Laat u gratis terugbellen