MALAXO Traprenovaties

Traprenovatie met LED-verlichting

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Traprenovatie met LED-verlichting

Een trap is meer dan enkel een praktisch onderdeel van uw woning om van de ene naar de andere verdieping te komen. Het is onze missie om van uw trap een pronkstuk te maken, dat perfect past binnen uw interieur. LED-verlichting is daarvoor een goed hulpmiddel. Trapverlichting is niet alleen mooi, het maakt uw trap ook meteen een stuk veiliger. Kortom, er zijn vele goede redenen om MALAXO Traprenovaties in te schakelen voor het plaatsen van hoogwaardige trapverlichting, die luxe en comfort uitstraalt. Lees hier meer over wat er allemaal mogelijk is.

De voordelen van trapverlichting:

  • Meer veiligheid
  • Sfeervolle uitstraling
  • Gemakkelijk te monteren
  • Gaat jarenlang mee
  • Schokvrij
  • Betaalbaar

Enkele voorbeelden

Traprenovatie LED-verlichting voorbeeld

Traprenovatie LED-verlichting voorbeeld met eikenhout

Traprenovatie LED-verlichting met RVS trapleuning

Trapverlichting; een praktische oplossing

Trapverlichting is een praktische oplossing voor donkere trappen of voor meer sfeer in uw interieur. Prettig om te weten, is dat LED-verlichting een laag energieverbruik heeft en schokvrij is. Onze vakmensen kunnen deze toevoeging aan uw trap gemakkelijk monteren. Er bestaan diverse systemen. Zo is er trapverlichting met standaard schakelaars, maar u kunt ook kiezen voor verlichting met een bewegingssensor. De lampjes springen aan, zodra u in de buurt komt. Er zijn zelfs apps, waarmee u de trapverlichting kunt bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk om met een dimmer te werken, zodat u de verlichting naar eigen wens en op elk moment kunt aanpassen.

Wat kost een traprenovatie met LED-verlichting?

Wat trapverlichting zo interessant maakt, is dat u al voor weinig geld mooie trapverlichting kunt laten plaatsen. Denk hierbij aan het monteren van enkele eenvoudige LED-spotjes of -strips. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw trap op te waarderen met uitgebreidere verlichtingsopties. De prijs is afhankelijk van diverse aspecten, zoals de soort verlichting die u wenst, hoeveel verlichting u nodig heeft vanwege de grootte van uw trap en de positie waarin de verlichting geplaatst moet worden.

Advies en gratis offerte

Wilt u meer weten over trapverlichting? Neem dan hier contact met ons op om een afspraak met onze trapadviseur in te plannen. Gratis en vrijblijvend bij u thuis! Hij komt graag bij u langs om te bekijken wat er allemaal mogelijk is met voorbeelden van overzettreden. Laat u inspireren door de deskundige adviezen en creatieve inzichten van onze trapadviseur in traprenovatie met LED-verlichting. U ontvangt een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent.