MALAXO Traprenovaties

Traprenovatie laten doen en de mogelijkheden

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Traprenovatie laten doen

Wilt u een trap die zo goed als nieuw lijkt? Dan kunt u een traprenovatie laten doen. Er zijn op dit vlak veel mogelijkheden. Het laten renoveren van uw trap zorgt ervoor dat uw interieur een andere uitstraling krijgt. Lekker eigentijds, modern of rustiek? Er is van alles mogelijk! Het vergroot direct uw woonplezier en -comfort. Grote voordelen van een traprenovatie zijn dat het snel gerealiseerd kan worden en dat het zeer betaalbaar is. Lees er hier meer over!

Binnen één dag een gerenoveerde trap

Te mooi om waar te zijn? Niet als u een beroep doet op de vakmensen van Malaxo. Zij kunnen u helpen met het kiezen van de beste materiaalsoorten. Verder staan ze ook voor u klaar met inspiratie op het gebied van stijl en sfeer. Houd er ook rekening mee dat een traprenovatie nauwkeurig moet gebeuren. De overzettreden en stootborden moeten heel precies opgemeten worden en op maat gemaakt worden. Als dit alles perfect gebeurt, dan zal uw trap er aan het einde van de dag als nieuw uitzien. Onze vakmensen doen dit dagelijks en hebben deze klus vlot geklaard.

Wat zijn de mogelijkheden voor een traprenovatie?

Een van de snelste manieren om uw trap te vernieuwen is door overzettreden over de bestaande traptreden te plaatsen. Het maakt niet uit of u een betonnen, metalen of houten trap hebt. Malaxo heeft overal een passende oplossing voor. Zijn uw traptreden erg versleten? Ook dat is geen probleem! Onze experts gebruiken een speciale lijm, waarmee de ondergrond weer egaal wordt gemaakt en de opzettreden perfect gemonteerd kunnen worden. Behalve met het renoveren van de traptreden, kunnen we u ook helpen met bijpassende stootborden, mooie nieuwe zijkanten voor de trap en trapleuningen. Zo maken we het plaatje helemaal compleet!

Uitstraling, veiligheid en innovatief

Een traprenovatie van Malaxo staat voor uitstraling, veiligheid en innovatieve oplossingen. Op het gebied van uitstraling zijn er vele stijlen mogelijk, waaronder:

  • Klassiek
  • Chique
  • Modern
  • Rustiek
  • Landelijk

Wat zijn uw wensen? Grote kans, dat wij ze voor u waar kunnen maken. Onze experts bespreken graag met u wat er mogelijk is. Daarbij hebben ze veiligheid hoog in het vaandel staan. Maak bijvoorbeeld van uw open trap een dichte trap door stootborden aan te laten brengen en kies voor overzettreden met een natuurlijke antislip-laag of laat antislip-strips monteren. Ook innovatieve oplossingen, zoals LED-verlichting voor uw trap met eventueel slimme sensoren, behoren tot de mogelijkheden!

Alleen maar de beste kwaliteit en service

Wij begrijpen dat u alleen maar de beste kwaliteit en service wilt tegen een scherpe prijs. MALAXO Traprenovaties werkt samen met partners die CBW-erkend zijn. ‘CBW’ staat voor ‘Centrale Branchevereniging Wonen’. Dit betekent o.a. dat wij algemene voorwaarden hanteren, waarmee u als klant extra goed bent beschermd. We doen er alles aan om uw traprenovatie perfect te laten verlopen, met uiteraard een schitterend resultaat. Maak er meteen werk van door hier contact met ons op te nemen. Onze adviseur komt bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken. U ontvangt dan een gratis en vrijblijvende offerte op maat!

Wij renoveren uw trap in één dag!

Terugbelverzoek indienen