Goedkope traprenovatie

Voor ieder budget een kwalitatieve traprenovatie

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Goedkope traprenovatie

De trap laten renoveren is iets wat steeds vaker wordt gedaan door particulieren en bedrijven. Niet verwonderlijk want in de meeste gevallen is een traprenovatie goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe trap. De investering om uw trap te laten renoveren is variabel. U kunt het net zo duur maken als u zelf wilt. In dit artikel geven we enkele tips om een goedkope traprenovatie te realiseren.

De keuze van materialen

De meeste kosten zitten in het materiaalsoort waar u de trap mee wilt gaan bekleden. Hier zit dus automatisch ook de grootste kans om goed met uw budget om te gaan. Er zijn diverse materiaalsoorten waarmee u uw trap kunt renoveren, namelijk:

Zoals u hierboven kunt zien zijn er veel mogelijkheden. Wanneer u zelf niet precies weet waar u goedkoop materiaal kunt kopen, dan adviseren we gebruik te maken van de service van Malaxo. Wij kunnen, doordat wij afspraken hebben met leveranciers, goedkoper inkopen.

Handige klusser? Goedkope traprenovatie!

Wanneer u zelf een ervaren klusser bent vergelijk dan goed diverse aanbieders van materiaalsoorten. Over het algemeen is laminaat de goedkoopste oplossing maar ook hier verschillen de prijzen enorm per leverancier.
Wanneer u volledig zelf de trap gaat renoveren bespaart dit uiteraard een hoop geld. Zorg wel voor een goede voorbereiding en vooral het op maat zagen van de traptreden blijkt in de praktijk een lastige klus te zijn.

Gratis traprenovatie offerte aanvragen

Twijfelt u om zelf de trap te gaan renoveren? Geen nood. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij adviseren u graag en ook wij kunnen u voorzien van een goedkope traprenovatie.