MALAXO Traprenovaties

Trap bekleden met laminaat

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Trap bekleden met laminaat (HPL/CPL)

Vraagt u zich af of uw trap bekleden met laminaat (HPL/CPL) een goede beslissing is? Dan bent u hier op het juiste adres; niet alleen voor het vinden van het antwoord op deze vraag, maar ook voor traprenovatie specialisten die uw klus in een handomdraai perfect uitvoeren. Om u alvast een idee te geven, gaan we hier in op de voordelen en mogelijkheden van laminaat. Ontdek waarom uw trap bekleden met laminaat een uitstekende oplossing is.

Laminaat als topper in traprenovatie

De populairste soort trapbekleding bij een traprenovatie is laminaat. Dat is niet vreemd als u weet welke voordelen dit brengt. Voor wat betreft uitstraling is hout het meest geliefd, maar het voordeel van laminaat is dat het goedkoper is. Daarnaast is het heel goed mogelijk om met laminaat een houtlook na te bootsen, die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Een ander pluspunt van laminaat is dat u geen extra laagje waxolie nodig hebt ter bescherming. Laminaat trapbekleding is beschikbaar in vele kleuren en stijlen. We voeren uw traprenovatie met laminaat in één dag uit!

Waarop letten bij overzettreden van laminaat?

Overweegt u om uw trap te bekleden met laminaat, dan zijn er enkele zaken waar u op moet letten. Deze materiaalsoort is namelijk gevoelig voor vocht. Hoewel laminaat eenvoudig schoon te maken is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de trap niet lang nat blijft. De trapdelen kunnen krom trekken vanwege het vocht. Het is ook belangrijk om op de laminaattreden een antislip-laag aan te brengen, om de veiligheid te waarborgen. Een goede tip: bestel ook stootborden in dezelfde kleur als het laminaat. Uw trap oogt mooi als één geheel!

Vrijblijvend advies over trap bekleden met laminaat (HPL/CPL)

Er is dus niets wat u tegen hoeft te houden om te kiezen voor laminaat trapdelen. We kunnen laminaat trapdelen aanbrengen op elke soort ondergrond. Hakken en breken is dus niet nodig. U hebt altijd ruim garantie op uw traprenovatie. Hebt u nog vragen of twijfels? Laat het ons weten door via deze website contact met ons op te nemen. We bellen u snel terug met advies en om eventueel een afspraak te maken. We zien uw aanvraag graag tegemoet.

Terugbelverzoek indienen

Voorbeelden laminaat traprenovaties

Voorbeeld traprenovatie laminaat

Laminaat overzettreden