MALAXO Traprenovaties

Trap bekleden met eikenhout

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Trap bekleden eikenhout

Zijn uw traptreden versleten en vragen ze om een nieuwe up-to-date look? Dan is het een goede tip om uw trap te bekleden met eikenhout. Het is in de meeste gevallen niet nodig om te breken en te hakken en uw volledige trap te vervangen! Onze specialisten in traprenovatie kunnen over elke ondergrond nieuwe trapdelen aanbrengen. Een gerenoveerde trap met eikenhout geeft karakter aan uw interieur. Lees hier meer over de voordelen van een trap bekleden met eikenhout.

Een karaktervolle trap met eikenhout

Er gaat niets boven de natuurlijke charme van hout! Door uw beschadigde of versleten trap te bekleden met eikenhout, creëert u een karaktervolle uitstraling in huis. U kunt deze look perfect afstemmen op uw wensen en persoonlijke stijl, want eikenhouten trapdelen zijn er in uiteenlopende soorten. U hebt bij ons een uitgebreide keuze. Kies bijvoorbeeld voor de warmte en nostalgie van Provencaals eiken. Of houdt u meer van de moderne en lichte uitstraling van Jura eikenhout? Andere opties zijn het donkere terra eiken, zacht savanna eikenhout, stoer hoogland eiken of vintage gerookt eiken. We vertellen u graag meer over ons complete aanbod aan eikenhout.

Waarom kiezen voor eikenhout?

De sterkte en robuustheid van eikenhout zorgt ervoor dat veel klanten voor deze materiaalsoort kiezen. Het eikenhout waarmee onze specialisten in traprenovatie werken is van uitstekende kwaliteit en zeer slijtvast. De houten overzettreden worden afgewerkt met een beschermende olie die de duurzaamheid verlengt. Verder kunt u eikenhouten treden combineren met stootborden in dezelfde stijl of juist in een contrasterende kleur. We geven u graag tips over wat mooi staat in uw woning. Doordat er niet gehakt en gebroken hoeft te worden, hebt u geen last van vuil. We laten alles netjes achter. Binnen één dag hebt u een prachtig gerenoveerde trap.

Vrijblijvend advies over trap bekleden met eikenhout

Hebt u interesse in het laten bekleden van uw trap met eikenhout? Wij staan graag voor u klaar met advies en meer informatie. Via deze website kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Terugbelverzoek indienen

Voorbeelden eikenhout traprenovaties

Traprenovatie eikenhout met LED-verlichting

Eikenhout trap voorbeeld