MALAXO Traprenovaties

Trap bekleden met PVC

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Trap bekleden met PVC

Zijn de versleten treden van uw trap een ware doorn in het oog? Maak dan werk van uw traprenovatie. Mogelijk hebt u al wat gehoord over trapbekleding met PVC. Deze materiaalsoort zit in de lift als het gaat om traprenovaties. Daar zijn veel goede redenen voor. We lichten hier graag de voordelen en mogelijkheden uit van uw trap bekleden met PVC. Wilt u hier meer over weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten in PVC trapbekleding staan u graag te woord.

Waarom mijn trap bekleden met PVC?

Niet alleen geven PVC overzettreden een moderne look aan uw trap, het is ook snel en gemakkelijk te verwezenlijken. Maar er zijn nog meer voordelen aan een trap bekleden met PVC. Deze materiaalsoort is zeer onderhoudsvriendelijk, vooral voor gezinnen met kinderen. Dankzij de vochtbestendigheid hoeft u niet bang te zijn dat uw trap aangetast wordt door water. Schoonmaken? Dat is geen kunst. Even met een vochtig doekje erover en klaar! Een andere troef van PVC is dat het geluiddempend werkt. U loopt bijna geruisloos de trap op. Dat zullen uw buren prettig vinden!

PVC is beschikbaar in tientallen kleuren

Wat een trap bekleden met PVC ook interessant maakt, is dat de PVC overzettreden beschikbaar zijn in tientallen kleuren. Aan de ene kant maakt dat de keuze natuurlijk wel lastiger, want u zult ontdekken dat er veel mooie opties zijn! Wist u bijvoorbeeld al dat PVC overzettreden beschikbaar zijn met een magnifieke houten uitstraling? Deze zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Zo geniet u zowel van de natuurlijke sfeer van hout als van de onderhoudsvriendelijkheid van PVC. Misschien houdt u meer van een strakke betonlook? Ook dat is mogelijk.

Wat kost een trap bekleden met PVC?

Dat is nog zo’n leuk voordeel! Uw trap bekleden met PVC is voordeliger dan uw trap bekleden met hout. Wat u betaalt hangt echter af van het soort PVC, de soort en grootte van de trap en van uw wensen met betrekking tot de afwerking. We kunnen binnen één dag uw traprenovatie voltooien, omdat er geen hak- en breekwerk nodig is. U kunt rekenen op een perfecte afwerking en garantie. Omdat er zo veel mogelijk is, kunnen we geen standaardprijs noemen. Neem hier gerust online contact met ons op voor meer informatie. We bellen u zo snel mogelijk terug. Als we een duidelijk beeld hebben van uw wensen, kunnen we u een prijs op maat bieden!

Terugbelverzoek indienen

Voorbeelden traprenovaties PVC

PVC traprenovatie

Traprenovatie PVC met LED-verlichting