MALAXO Traprenovaties

Trap bekleden met betonlook

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Trap bekleden met betonlook

Bent u op zoek naar een manier om uw trap te bekleden, die helemaal van deze tijd is? Laat uw trap dan bekleden met een betonlook. Dit wordt ook wel een industriële stijl genoemd. Momenteel is dit een van de grootste en populairste trends in wonen en interieurdesign. Is uw trap versleten, dan kunt u een traprenovatie aangrijpen om deze hedendaagse woontrend in uw interieur te integreren. We vertellen u hier graag meer over de mogelijkheden van uw trap bekleden met betonlook.

Trap met betonlook zonder hak- en breekwerk

Houdt u wel van een betonlook, maar niet van beton? Dat is geen probleem. Het ‘geheim’ van uw trap bekleden met een betonlook is dat het niet nodig is om uw trap weg te halen en compleet te vervangen. Er komt bij uw traprenovatie geen hak- en breekwerk aan te pas. Onze specialisten kunnen op vakkundige wijzen overzettreden met een betonnen uitstraling over uw bestaande trap aanbrengen.

Welke materialen zijn geschikt?

Bent u in de ban van de moderne en stoere uitstraling van een betonlook? Dan bent u hier aan het goede adres voor gebruiksvriendelijke, duurzame en betaalbare materialen, waarmee deze look gemakkelijk gerealiseerd kan worden. Alle materialen die we doorgaans gebruiken voor een traprenovatie zijn beschikbaar in een betonlook. Denk aan houten, laminaat of PVC trapbekleding. U hoeft dus geen echt beton te gebruiken, want dat voelt al snel koud aan.

Diverse soorten stijlen betonlook

Binnen de strakke en moderne betonlook voor traptreden hebt u ook nog eens de keuze uit diverse decorkleuren. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Naar een lichte betonlook, die elke woning een frisse, moderne look geeft? Of houdt u meer van een stoere, donkere betonlook? Of misschien gaat u liever voor een zachtere crèmekleur? Eén ding is zeker, met een betonlook geeft u uw woning een schitterende eigentijdse sfeer. Onze specialisten in traprenovatie staan graag met raad en daad voor u klaar.

Meer weten over trap bekleden met betonlook?

Neem dan gerust hier online contact met ons op. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug voor advies op maat of we maken een afspraak om de situatie ter plekke bij u thuis te bekijken. Weet u wat u wilt? Dan kunnen we uw trap binnen één dag renoveren.

Terugbelverzoek indienen

Voorbeelden betonlook traprenovaties

Voorbeeld betonlook traprenovatie

Betonlook met witte stootborden