Trapbekleding

Voor welke uitstraling kiest u?

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Trapbekleding – Laminaat, tapijt, PVC of vinyl?

Door slijtage kan uw trap toe zijn aan een renovatiebeurt. Bij oppervlakkige slijtage is het toepassen van nieuwe trapbekleding vaak voldoende. Bent u bezig met een geheel nieuw interieur in uw woning? Dan wilt u wellicht ook uw trap in een nieuw jasje steken. MALAXO Traprenovaties werkt samen met trapspecialisten door heel Nederland die u talloze mogelijkheden bieden op het gebied van nieuwe tapbekleding. Maak van uw trap een echte eyecatcher en kies de bekleding die bij uw interieur past.

Van het beste hout tot de mooiste vloerbedekkingen

Op het gebied van trapbekleding is er veel mogelijk. Denk aan de vele duurzame houtsoorten die er beschikbaar zijn. Van eikenhout tot notenhout; met hout kiest u voor een chique en stijlvolle sfeer. Het voordeel van hout is de duurzaamheid en de lange levensduur, maar dit vergt wel enig onderhoud. Een alternatief is laminaat. Laminaat heeft minder onderhoud nodig, maar gaat ook minder lang mee. Kiest u voor vloerbedekking? Wilt u dan liever hoogpolige vloerbedekking voor een knusse en warme uitstraling? Of gaat u voor strak met een effen laagpolige trapbekleding? Om het helemaal af te maken, kunt u ervoor kiezen om ook uw vloeren met dezelfde bekleding te laten leggen.

Trapbekleding door de vakmannen van MALAXO

Als u de specialisten van MALAXO Traprenovaties inschakelt voor uw trapbekleding, dat kunt u rekenen op totaalservice. Vul het contactformulier op de contactpagina in en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een trappenspecialist die werkzaam is in uw regio. Gaat u akkoord met de offerte? U hoeft geen voorbereidende werkzaamheden te treffen. Van het verwijderen van de oude trapbekleding tot het aanbrengen van de laatste details zoals mooie trapleuningen; MALXO Traprenovaties voert de traprenovatie van begin tot eind uit.