Traprenovatiebedrijf in Lexmond

Specialist in traprenovatie met overzettreden

Laat u inspireren!

Traprenovatie specialist aan het werk

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Traprenovatie Lexmond - Specialist en CBW-erkend

Bent u uitgekeken op uw oude trap en wilt u deze voorzien van een nieuwe look? Dan bent u bij MALAXO Traprenovaties in Lexmond aan het juiste adres. Onze traprenovatie specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van kwalitatieve traprenovaties. Een nieuwe frisse uitstraling van uw trap is een waardevolle toevoeging van uw woning. Er zijn vele soorten traprenovaties mogelijk. Onze trapadviseur in Lexmond adviseert u daar graag persoonlijk over.

Voor iedere trap en ieder budget bieden wij een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Een complete traprenovatie binnen een dag

Met overzettreden van bijvoorbeeld PVC, HPL & CPL (laminaat) of eikenhout realiseren wij uw complete traprenovatie binnen een dag. Door de overzettreden komt er geen hak of breekwerk aan te pas en geven wij ook nog eens 12 jaar garantie op het materiaal en de montage. In Lexmond hebben we zo al veel woningbezitters positief verrast. Hoogstaande kwaliteit, goede garanties en binnen een dag geniet u van uw nieuwe trap.

Gratis prijsopgave en informatie aanvragen

Een traprenovatie laten doen en benieuwd naar de mogelijkheden? In Lexmond staan onze medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave. Zo kunt u zelf een weloverwogen keuze maken. We zien uw aanvraag graag tegemoet.

Geniet van onze voordelen

  • Gratis offerte en informatie
  • Persoonlijk advies op maat bij u thuis
  • 12 jaar garantie op materiaal en montage
  • Traprenovatie in één dag klaar!
  • Afspraak snel gemaakt in Lexmond

Terugbelverzoek traprenovatie specialist Lexmond

Klantervaringen van traprenovaties in Lexmond

Kijk, daar doen wij het iedere dag voor!

Renoveren dichte trap

Geplaatst op: 05.07.2024 door Mevr. Engelen

Onze dichte trap met HPL/CPL overzettreden laten renoveren. Eindresultaat is helemaal geweldig geworden!
Beoordeling:

Betonlook traprenovatie

Geplaatst op: 05.07.2024 door Fam. Mensing

Van een stoffige trap met tapijt naar een prachtige design betonlook trap. Echte vakmensen en zeer netjes.
Beoordeling:

Trap met verlichting

Geplaatst op: 04.07.2024 door Dhr. Tiedens

Van advies tot oplevering zijn wij zeer tevreden over jullie service. Onze trap is weer als nieuw tegen een betaalbare prijs.
Beoordeling:

De diverse mogelijkheden bij een traprenovatie

Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan. Wij staan voor u klaar!

Laminaat (HPL/CPL)

Traprenovatie laminaat overzettreden

Een laminaat (HPL/CPL) traprenovatie is tegenwoordig zeer populair bij veel woningbezitters. Dit komt in eerste instantie doordat laminaat een betaalbare oplossing is om uw trap te voorzien van een volledig nieuwe look. Ook heeft laminaat als bijkomend voordeel dat het krasbestendig is. Dit is bijvoorbeeld handig als u kinderen of huisdieren heeft. Een laminaat traprenovatie kan doorgaans binnen een dag gerealiseerd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u vrijblijvend adviseren door onze traprenovatie specialist in Lexmond.

PVC

PVC traptreden

Ook kunt u ervoor kiezen om uw trap te bekleden met PVC overzettreden. Dit materiaal is erg sterk en is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat het altijd past bij uw interieur. Van hout- tot betonlook, het is allemaal mogelijk met PVC traprenovatie. Een mooie eigenschap van PVC is dat het, naast een aantrekkelijke prijs, ook nog eens een geluiddempende werking heeft. Ook is het krasbestendig en is het water afstotend. Zo kunt u in alle rust genieten van uw nieuwe trap. Gaat u voor een traprenovatie? Dan is PVC zeker de moeite waard om te overwegen.

Eikenhout

Traprenovatie Eikenhout

Wie kiest voor een traprenovatie met eikenhout, kiest voor kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. Eikenhout is authentiek en geeft een prachtige karakteristieke uitstraling aan uw trap en woning. Eikenhout overzettreden kunnen we tevens leveren in diverse kleuren. Dit doen we door het aanbrengen van hardwax olie. Deze olie geeft ook direct een beschermlaag aan uw traptreden. Onze traprenovatie specialist in %Plaast% adviseert u hier graag over. Zo kunnen we ook een afspraak inplannen bij u thuis om een offerte en advies op maat te geven.

Overzettreden en stootborden

Overzettreden voorbeelden traprenovatie

Kiest u voor terra eiken, betonlook of toch liever beuken? Met de overzettreden en stootborden die wij leveren kunt u kiezen uit een groot aantal en kleuren. Onze adviseurs komen graag met voorbeelden van overzettreden bij u thuis langs om te laten zien welke kleur en materiaal het beste past bij uw interieur. Wilt u een RVS trapleuning bij uw nieuwe trap? Geen probleem, deze monteren we graag voor u. Kortom; geef ons uw wensen door en laat u gratis adviseren bij u thuis in Lexmond. Dan maken we direct een passende offerte op maat voor u.

Vrijblijvend informatie en prijsopgave ontvangen?

Snel en gemakkelijk: Onze traprenovatie specialist neemt contact met u op voor een vrijblijvende prijsopgave.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Diverse opties bij een traprenovatie

Wanneer u eenmaal de keuze heeft gemaakt om uw trap te laten renoveren, dan zijn er diverse opties mogelijk. Naast het materiaal is het verstandig om vooraf goed na te denken wat uw uiteindelijke wensen zijn. Enkele traprenovaties opties zijn:

Zoals u hierboven ziet zijn er diverse opties bij een traprenovatie mogelijk. Bent u benieuwd wat er mogelijk is binnen uw budget? Onze traprenovatie specialisten in Lexmond staan u graag te woord. Vul ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact met onze traprenovatie specialist in Lexmond

Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen contact met u op om een van onze adviseurs langs te sturen bij u in Lexmond met voorbeelden van overzettreden. Al uw vragen worden dan beantwoord en wij maken een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Betonlook trap voorbeeld

Eikenhout overzettreden

HPL CPL overzettreden

Bovenstaande is maar een kleine greep van onze traprenovatie voorbeelden. Op zoek naar meer inspiratie en voorbeelden? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Recent geplaatste aanvragen

Advies houten trap

Houten trap met 14 treden en 2x een 1/4 draai naar rechts. Lijmresten zijn verwijderd. Nu graag advies over de mogelijkheden. Laminaat of PVC?

Regio traprenovatiebedrijf: Lexmond
Geplaatst op: 06.07.2024

HPL/CPL overzettreden

Graag willen we onze trap voorzien van grijze laminaat (HPL/CPL) overzettreden. Graag ontvangen we een prijsopgave.

Regio traprenovatiebedrijf: Lexmond
Geplaatst op: 06.07.2024

Traprenovatie met verlichting

Trap graag bekleden met 'betonlook' PVC en daarnaast voorzien van trapverlichting spotjes. Wanneer kunt u langskomen?

Regio traprenovatiebedrijf: Lexmond
Geplaatst op: 05.07.2024

Traprenovatie in 1 dag

Bekijk hier hoe het werkt.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Direct antwoord op uw vraag.

De kosten van een traprenovatie zijn niet eenduidig in cijfers neer te zetten. De reden daarvan is simpel: iedere trap is uniek en uw wensen zijn ook uniek. De kosten van een traprenovatie verschillen daardoor. Factoren die direct invloed hebben op de prijs zijn:

De trapvorm
We kunnen vrijwel iedere trap renoveren, maar de vorm van de trap speelt een rol in de totale kosten. Een simpele rechte trap zal goedkoper zijn dan een trap met een draai erin. Dit komt omdat er meer maatwerk gemaakt moet worden voor de traptreden en hier ook meer werkuren in gaan zitten.

Het aantal traptreden en de afmetingen
Uiteraard is het aantal treden van invloed op de kosten van de traprenovatie. Daarnaast zijn niet alle traptreden overal even groot. Dit zal een trapadviseur in Lexmond moet inmeten om zo tot een exacte kostenplaatje te komen.

Een open of gesloten trap?
Een open trap is goedkoper om te renoveren met overzettreden dan een gesloten trap, waar vaak ook de stootborden onderdeel van de traprenovatie uitmaken. Bij een open trap kunt u ervoor kiezen om alleen de bovenkant te laten renoveren.

Trapwangen, trapverlichting, trapleuning en overloop
Wilt u de trapwangen dezelfde uitstralingen meegegeven? En kiest u voor een RVS trapleuning en LED-trapverlichting? Allemaal factoren die een rol meespelen in de traprenovatie kosten. Tenslotte kunt u er ook voor kiezen om de overloop in dezelfde stijl te renoveren.

Zo ziet u dat de kosten voor een traprenovatie afhankelijk zijn van diverse factoren. Wilt u een offerte op maat? Geen probleem! Vul ons contactformulier in en plan een afspraak met een ervaren trapadviseur bij u thuis.
Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en we overtuigd zijn van onze kwaliteit, krijgt u bij ons altijd een garantiecertificaat van 12 jaar. Deze garantie geldt voor het materiaal en de montage van uw traprenovatie. Zo bent u altijd zeker van uw traprenovatie aankoop.
Ja, bij een traprenovatie hoort natuurlijk ook een mooie bijpassende trapleuning. Wij bieden de mogelijkheid om RVS trapleuningen bij te bestellen. Deze worden volledig op maat gemaakt door onze RVS specialist in Lexmond. Interesse in een RVS trapleuning? Geef dit aan bij uw aanvraag, dan kunnen we u direct gericht adviseren over de mogelijkheden.
Wij vragen u om de vloerbedekking en losse lijmresten zelf, of te laten, verwijderen voorafgaand aan de traprenovatie. Zitten er nog harde lijmresten op de trap die uzelf niet kunt verwijderen? Geen probleem, dat regelen onze traprenovatie specialisten voor u.
Zeker! LED-verlichting plaatsen wij en we zien ook dat steeds meer mensen hiervoor kiezen. Het is een sfeervolle toevoeging voor uw trap én daarnaast zorgt het voor extra veiligheid omdat uw trap ook in het donker altijd goed verlicht is.
Op een effectieve manier uw trap een compleet nieuwe uitstraling geven kan met overzettreden. Een traprenovatie met overzettreden kan doorgaan binnen een dag opgeleverd worden. Maar wat zijn overzettreden nu eigenlijk?

De naam zegt het al. Overzettreden zijn nieuwe treden die over de oude traptreden heen geplaatst worden. Overzettreden we leveren in vele kleuren en verschillende materialen zoals HPL/CPL, PVC en hout.
Bijna alle trappen komen in aanmerking voor een traprenovatie. U kunt uitgaan dat alle houten trappen kunnen renoveren naar uw wensen. Ook kunnen wij een traprenovatie van open naar dichte trap voor u realiseren. Goed om te weten is dat wij geen stalen spiltrappen renoveren.
Ja, onze traprenovatie specialisten in Lexmond plaatsen de nieuwe overzettreden altijd binnen één dag. Zonder hak- of breekwerk. U ontvangt na oplevering van uw nieuwe trap een garantiecertificaat. Hiermee heeft u 12 jaar garantie op het materiaal en de montage.
Graag zelfs! Een van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u thuis in Lexmond langs met alle voorbeelden van overzettreden. Zo kunt u direct zien welke kleuren het beste bij uw interieur past voor een perfecte traprenovatie. Deze service is uiteraard geheel vrijblijvend!
Ja, naast de traprenovatie is het ook mogelijk om de overloop mee te laten renoveren. Een van onze adviseurs geeft u graag uitleg over mogelijkheden hierin.

Kleuren en materialen

Inspiratie voor uw traprenovatie!

We kunnen uw trap renoveren met verschillende materiaalsoorten. Hierbij kunt u denken aan HPL/CPL (kwalitatieve laminaat), PVC en hout. Vragen hierover en wat het beste bij uw wensen en budget past? Onze traprenovatie specialist in Lexmond legt het graag persoonlijk voor u uit!

Betonlook traprenovatie

Betonlook

Voorbeeld traprenovatie Beuken

Beuken

Bluesteel

Bluesteel

Canyon

Canyon

Cognac

Cognac

Country

Country

Voorbeeld traprenovatie Eiken

Canyon

Eiken gebleekt

Eiken gebleekt

Iceberg

Iceberg

Loft

Loft

Macchiato

Macchiato

Mooreiche

Mooreiche

Mustang

Mustang

Nordic

Nordic

Royal

Royal

Terra

Terra

Vermont

Vermont

Vintage traprenovatie

Vintage

Wit

Wit

Zwart

Zwart

Informatie en gratis offerte aanvragen

Let op: Wij leggen geen nieuw tapijt. Wel laminaat (HPL/CPL), PVC, eikenhout, etc.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
* Aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend * Uw gegevens worden beveiligd verzonden

Terugbelverzoek traprenovatie specialist Lexmond

Plaats online uw aanvraag
Binnen 2 minuten geregeld

Ontvang vrijblijvend informatie
Advies en offerte

Akkoord? Plan een afspraak in
Met een ervaren trapadviseur

Klantbeoordeling:
Klanten beoordelen ons met een 9,3
Op basis van 114 beoordelingen