Traprenovatiebedrijf in Amstenrade

Specialist in traprenovatie met overzettreden

Laat u inspireren!

Traprenovatie specialist aan het werk

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Traprenovatie Amstenrade - De specialist in Limburg

Bent u uitgekeken op uw huidige trap? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om een dure nieuwe trap te laten plaatsen. Een beter en goedkopere oplossing is om uw trap te voorzien van een volledige traprenovatie. Met bijvoorbeeld overzettreden van laminaat (HPL/CPL), eikenhout, of PVC krijgt uw trap een volledig nieuwe uitstraling die voldoet aan al uw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een klassieke houten trap tot een strakke design betonlook. Alles is mogelijk bij onze traprenovatie specialisten in Amstenrade.

Een traprenovatie laten doen en wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Vul ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Voor al uw vragen staan wij klaar.

Uitstekende garanties

Bent u woonachtig in Amstenrade en wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? Dan zit u bij ons helemaal goed. Voor ieder budget en voor alle soorten trappen realiseren wij kwalitatieve traprenovaties. Doordat wij veel gebruik maken van overzettreden komt er geen hak- en breekwerk aan te pas. Zo kunt u nog sneller genieten van uw nieuwe trap. Ook goed om te weten is dat u 12 jaar garantie heeft op onze materialen en montage. Ook zijn we CBW-erkend.

Stap voor stap naar een nieuwe trap

Stel uw traprenovatie niet langer uit en neem vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. U ontvangt dan spoedig een vrijblijvende prijsopgave en geven we persoonlijk advies op al uw vragen. We zien uw aanvraag graag tegemoet.

Geniet van onze voordelen

  • Gratis offerte en informatie
  • Persoonlijk advies op maat bij u thuis
  • 12 jaar garantie op materiaal en montage
  • Traprenovatie in één dag klaar!
  • Afspraak snel gemaakt in Amstenrade

Terugbelverzoek traprenovatie specialist Amstenrade

Klantervaringen van traprenovaties in Amstenrade

Kijk, daar doen wij het iedere dag voor!

13 treden dichte trap

Geplaatst op: 09.07.2024 door Mevr. Bruggen

Trap inclusief RVS trapleuning laten renoveren met laminaat. Zijn erg blij met onze nieuwe trap en raden jullie zeker aan.
Beoordeling:

PVC traprenovatie

Geplaatst op: 09.07.2024 door Fam. Essens

Diverse bedrijven benaderd, maar gekozen voor jullie. Vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekende service!
Beoordeling:

Open trap met houten treden

Geplaatst op: 08.07.2024 door Dhr. Heun

Oude trap in onze nieuwe woning voorzien van houten overzettreden. Het eindresultaat is verbluffend mooi geworden.
Beoordeling:

De diverse mogelijkheden bij een traprenovatie

Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan. Wij staan voor u klaar!

Laminaat (HPL/CPL)

Traprenovatie laminaat overzettreden

Een laminaat (HPL/CPL) traprenovatie is tegenwoordig zeer populair bij veel woningbezitters. Dit komt in eerste instantie doordat laminaat een betaalbare oplossing is om uw trap te voorzien van een volledig nieuwe look. Ook heeft laminaat als bijkomend voordeel dat het krasbestendig is. Dit is bijvoorbeeld handig als u kinderen of huisdieren heeft. Een laminaat traprenovatie kan doorgaans binnen een dag gerealiseerd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u vrijblijvend adviseren door onze traprenovatie specialist in Amstenrade.

PVC

PVC traptreden

Ook kunt u ervoor kiezen om uw trap te bekleden met PVC overzettreden. Dit materiaal is erg sterk en is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat het altijd past bij uw interieur. Van hout- tot betonlook, het is allemaal mogelijk met PVC traprenovatie. Een mooie eigenschap van PVC is dat het, naast een aantrekkelijke prijs, ook nog eens een geluiddempende werking heeft. Ook is het krasbestendig en is het water afstotend. Zo kunt u in alle rust genieten van uw nieuwe trap. Gaat u voor een traprenovatie? Dan is PVC zeker de moeite waard om te overwegen.

Eikenhout

Traprenovatie Eikenhout

Wie kiest voor een traprenovatie met eikenhout, kiest voor kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. Eikenhout is authentiek en geeft een prachtige karakteristieke uitstraling aan uw trap en woning. Eikenhout overzettreden kunnen we tevens leveren in diverse kleuren. Dit doen we door het aanbrengen van hardwax olie. Deze olie geeft ook direct een beschermlaag aan uw traptreden. Onze traprenovatie specialist in %Plaast% adviseert u hier graag over. Zo kunnen we ook een afspraak inplannen bij u thuis om een offerte en advies op maat te geven.

Kom gerust langs in onze showroom

Showroom met overzettreden voorbeelden

Uiteraard verwelkomen we u graag in onze vernieuwde showroom. Alle voorbeelden van traprenovatie mogelijkheden staan voor u klaar. En onder het genot van een lekker kop koffie adviseren we u graag. Natuurlijk is het ook mogelijk dat onze adviseur persoonlijk bij u langskomt in Amstenrade. De voorbeelden nemen we dan gewoon mee zodat u direct kunt zien welk type traprenovatie het beste bij uw interieur past. Wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs? Vul dan even ons contactformulier in. We bellen u graag even terug.

Vrijblijvend informatie en prijsopgave ontvangen?

Snel en gemakkelijk: ons team neemt contact met u op voor een vrijblijvende prijsopgave.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Welke wensen heeft u voor uw traprenovatie?

Interieur is iets zeer persoonlijks en een trap moet daar perfect op aansluiten. Daarom is het verstandig om goed na te denken welke wensen u graag gerealiseerd wilt hebben. Wij adviseren al uw wensen gewoon op papier te zetten. Onze traprenovatie specialist in Amstenrade kan dan samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard speelt budget daarbij ook een belangrijke rol. Enkele extra mogelijkheden bij een traprenovatie zijn:

Welke wensen u ook heeft, onze traprenovatie specialisten in Amstenrade realiseren het voor u.

Uw traprenovatie specialist in Amstenrade

Al jarenlang zijn wij een vertrouwd adres in Amstenrade en omstreken als het gaat om kwalitatieve traprenovaties. Alle soorten trappen komen in aanmerking voor een prachtige traprenovatie. Bekijk gerust onze website voor inspiratie of neem contact met ons op via ons contactformulier. U ontvangt dan, geheel vrijblijvend, informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Betonlook trap voorbeeld

Eikenhout overzettreden

HPL CPL overzettreden

Bovenstaande is maar een kleine greep van onze traprenovatie voorbeelden. Op zoek naar meer inspiratie en voorbeelden? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Recent geplaatste aanvragen

Rechts draaiende trap

12 houten treden, dicht. 13 stootborden. Willen de trap graag laten bekleden met HPL/CPL of PVC. Graag ontvangen we advies en een offerte

Regio traprenovatiebedrijf: Amstenrade
Geplaatst op: 10.07.2024

Laminaat overzettreden

Graag willen we onze trap voorzien van grijze laminaat overzettreden met antislip strips. Graag ontvangen we een prijsopgave.

Regio traprenovatiebedrijf: Amstenrade
Geplaatst op: 10.07.2024

Traprenovatie met verlichting

Trap graag bekleden met 'betonlook' PVC en daarnaast voorzien van trapverlichting spotjes. Wanneer kunt u langskomen?

Regio traprenovatiebedrijf: Amstenrade
Geplaatst op: 09.07.2024

Traprenovatie in 1 dag

Bekijk hier hoe het werkt.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Direct antwoord op uw vraag.

De kosten van een traprenovatie zijn niet eenduidig in cijfers neer te zetten. De reden daarvan is simpel: iedere trap is uniek en uw wensen zijn ook uniek. De kosten van een traprenovatie verschillen daardoor. Factoren die direct invloed hebben op de prijs zijn:

De trapvorm
We kunnen vrijwel iedere trap renoveren, maar de vorm van de trap speelt een rol in de totale kosten. Een simpele rechte trap zal goedkoper zijn dan een trap met een draai erin. Dit komt omdat er meer maatwerk gemaakt moet worden voor de traptreden en hier ook meer werkuren in gaan zitten.

Het aantal traptreden en de afmetingen
Uiteraard is het aantal treden van invloed op de kosten van de traprenovatie. Daarnaast zijn niet alle traptreden overal even groot. Dit zal een trapadviseur in Amstenrade moet inmeten om zo tot een exacte kostenplaatje te komen.

Een open of gesloten trap?
Een open trap is goedkoper om te renoveren met overzettreden dan een gesloten trap, waar vaak ook de stootborden onderdeel van de traprenovatie uitmaken. Bij een open trap kunt u ervoor kiezen om alleen de bovenkant te laten renoveren.

Trapwangen, trapverlichting, trapleuning en overloop
Wilt u de trapwangen dezelfde uitstralingen meegegeven? En kiest u voor een RVS trapleuning en LED-trapverlichting? Allemaal factoren die een rol meespelen in de traprenovatie kosten. Tenslotte kunt u er ook voor kiezen om de overloop in dezelfde stijl te renoveren.

Zo ziet u dat de kosten voor een traprenovatie afhankelijk zijn van diverse factoren. Wilt u een offerte op maat? Geen probleem! Vul ons contactformulier in en plan een afspraak met een ervaren trapadviseur bij u thuis.
Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en we overtuigd zijn van onze kwaliteit, krijgt u bij ons altijd een garantiecertificaat van 12 jaar. Deze garantie geldt voor het materiaal en de montage van uw traprenovatie. Zo bent u altijd zeker van uw traprenovatie aankoop.
Ja, bij een traprenovatie hoort natuurlijk ook een mooie bijpassende trapleuning. Wij bieden de mogelijkheid om RVS trapleuningen bij te bestellen. Deze worden volledig op maat gemaakt door onze RVS specialist in Amstenrade. Interesse in een RVS trapleuning? Geef dit aan bij uw aanvraag, dan kunnen we u direct gericht adviseren over de mogelijkheden.
Wij vragen u om de vloerbedekking en losse lijmresten zelf, of te laten, verwijderen voorafgaand aan de traprenovatie. Zitten er nog harde lijmresten op de trap die uzelf niet kunt verwijderen? Geen probleem, dat regelen onze traprenovatie specialisten voor u.
Zeker! LED-verlichting plaatsen wij en we zien ook dat steeds meer mensen hiervoor kiezen. Het is een sfeervolle toevoeging voor uw trap én daarnaast zorgt het voor extra veiligheid omdat uw trap ook in het donker altijd goed verlicht is.
Op een effectieve manier uw trap een compleet nieuwe uitstraling geven kan met overzettreden. Een traprenovatie met overzettreden kan doorgaan binnen een dag opgeleverd worden. Maar wat zijn overzettreden nu eigenlijk?

De naam zegt het al. Overzettreden zijn nieuwe treden die over de oude traptreden heen geplaatst worden. Overzettreden we leveren in vele kleuren en verschillende materialen zoals HPL/CPL, PVC en hout.
Bijna alle trappen komen in aanmerking voor een traprenovatie. U kunt uitgaan dat alle houten trappen kunnen renoveren naar uw wensen. Ook kunnen we een traprenovatie van open naar dichte trap realiseren. Goed om te weten is dat wij geen stalen spiltrappen renoveren.
Ja, onze traprenovatie specialisten in Amstenrade plaatsen de nieuwe overzettreden altijd binnen één dag. Zonder hak- of breekwerk. U ontvangt na oplevering van uw nieuwe trap een garantiecertificaat. Hiermee heeft u 12 jaar garantie op het materiaal en de montage.
Graag zelfs! Een van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u thuis in Amstenrade langs met alle voorbeelden van overzettreden. Zo kunt u direct zien welke kleuren het beste bij uw interieur past voor een perfecte traprenovatie. Deze service is uiteraard geheel vrijblijvend!
Ja, naast de traprenovatie is het ook mogelijk om de overloop mee te laten renoveren. Een van onze traprenovatie specialisten in Amstenrade geeft u graag uitleg over mogelijkheden hierin.

Kleuren en materialen

Inspiratie voor uw traprenovatie!

We kunnen uw trap renoveren met verschillende materiaalsoorten. Hierbij kunt u denken aan HPL/CPL (kwalitatieve laminaat), PVC en hout. Vragen hierover en wat het beste bij uw wensen en budget past? Onze traprenovatie specialist in Amstenrade legt het graag persoonlijk voor u uit!

Betonlook traprenovatie

Betonlook

Voorbeeld traprenovatie Beuken

Beuken

Bluesteel

Bluesteel

Canyon

Canyon

Cognac

Cognac

Country

Country

Voorbeeld traprenovatie Eiken

Canyon

Eiken gebleekt

Eiken gebleekt

Iceberg

Iceberg

Loft

Loft

Macchiato

Macchiato

Mooreiche

Mooreiche

Mustang

Mustang

Nordic

Nordic

Royal

Royal

Terra

Terra

Vermont

Vermont

Vintage traprenovatie

Vintage

Wit

Wit

Zwart

Zwart

Informatie en gratis offerte aanvragen

Let op: Wij leggen geen nieuw tapijt. Wel laminaat (HPL/CPL), PVC, eikenhout, etc.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
* Aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
* Uw gegevens worden beveiligd verzonden

Contact en offerte

Plaats online uw aanvraag
Binnen 2 minuten geregeld

Ontvang vrijblijvend informatie
Advies en offerte

Akkoord? Plan een afspraak in
Met een ervaren trapadviseur

Klantbeoordeling:
Klanten beoordelen ons met een 9,3
Op basis van 114 beoordelingen